Köszöntjük a Boldogkőváraljai Körzeti Általános Iskola oldalain

Kedves Érdeklődő!

 

 

   Iskolánk-a Boldogkőváraljai Körzeti Általános Iskola-tankerületünk jelentős múlttal és jó eredményekkel rendelkező intézménye.

   Tanulóinkat felkészült- a hagyományos pedagógiai elveket az innovatív pedagógiai módszerekkel ügyesen szintetizáló- tantestület várja, amely a gyermeki játékosságra építve fokozatosan kíséri végig növendékeit a nemzeti alaptanterv által meghatározott tudástartalmakon, a tanulói alapkompetenciákat fejlesztve. 

   Elveink: játék, szabályok, szorgalom, szerteágazó tevékenykedtetések, eredményes továbbtanulás.

    Célunk, hogy a beiskolázási körzetünkből érkező tanulókat felkészítsük a szorgalmuknak és képességeiknek megfelelő középiskolára. Beiskolázási mutatónk az elmúlt években 100%-os eredményt mutat.

    Komoly erőfeszítéseket teszünk tanulóink érdekében, és ennek eredményeként jelentős fejlődést érünk el a nevelés terén. Ennek köszönhető, hogy integráló iskolaként eljuttatjuk tanulóinkat a biztos megélhetés lehetőségét kínáló szakmunkásképzőkbe, a kifejezetten tehetséges és szorgalmas tanulóinkat a legjobb gimnáziumokba. Volt tanítványainkra büszkék vagyunk. Néhányan közülük ma már munkatársaink, illetve a gazdasági és műszaki élet fontos területein érnek el szép sikereket.

                                                                                

 

 

 

 

   Üdvözlettel:  Husztek Péter

                                                                        intézményvezető